tisdag 4 maj 2010

Vi har fördelat lite hårt arbete ikväll

Pappan var med alla barnen på en återvinningsstation med skräp från förråd och källare medans jag gick i närliggande shoppingcentrum. Det av något satte fart på skräpslängarna för inte fick jag många minuter där. Skönt att köra bort halvtrasiga möbler, byggmaterial, trasiga leksaker och annat skrymmande som man inte kan sortera i vanliga soporna. Jag bar ner allas vår vän hästen och ställde i köra-bort-högen men han följde visst inte med. Jag får fundera ut något annat vis han kan försvinna på.

Sen måste jag ha hjälp med en sak. Jag har en radioreklam i huvudet som jag går och sjunger på hela tiden. Idag har den varit fast i hjärnan hela dagen. Den går så här: "Låt den växa, låt den växa, låt den växa, låt den växa, låt den växa, låt den växa...." Vad är det för en reklam? Vad sjutton sjunger de om? Rut tror en blomma, Knut tror en människa, Pappan tror jag hittar på eller hör fel och jag tror det jag tror. Men jag vill veta, vem gör en sådan störig reklam och vad handlar den om?

Har ingen tvätt, disk, städning att göra ikväll så nu lägger jag mig i soffan och väntar på få svaret på min fråga.

4 kommentarer:

 1. Men hästen är ju gullig! klart den måste få husera hos er :)
  jag lyssnar tyvärr inte på radio så jag har inget svar...:P

  SvaraRadera
 2. Äsch, hästen är otäck på något vis, det känns som den lever på nätterna.

  SvaraRadera
 3. Ha ha, jag vet nog vad du tror att den handlar om! ;-)

  SvaraRadera
 4. Mustaschkampen. Men jag håller med, det är en löjlig reklam men tack vare att du funderat så mycket över den och jag läste det så tänker jag nu på dig istället varje gång jag hör den. Trevligare så tycker jag.

  SvaraRadera