tisdag 4 maj 2010

Grattis min kära vän

idag är det din 30 års dag. Det är svårt att förstå, vi som nyss fyllde 13 fyller nu 30. Jag hoppas att det blir en av de bästa dagarna för dig och att du kan lägga ångesten på hyllan ett tag. Jag tror inte att du hittar varken gråa hår eller rynkor idag (i så fall kan du skylla det på att du varit gift i ett år nu). Jag önskar att jag kunde vara hos dig och fira dig ordentligt men jag får göra så här nu och sen får vi ta igen firandet senare.

Du vet att jag gärna inte står för skönsången så jag tyckte det vore perfekt att låta nåt av barnen sjunga en trudelutt. Rut har migrän hon orkar inte men hälsar, Knut vägrar men hälsar han med. Men Tjut han sjunger så gärna. Men det blev inte riktigt rätt låt men det kanske går bra ändå. Till dig från oss:


Många kramar

7 kommentarer:

 1. Så söt. kram(L)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag måste lära mig hur man kommenterar med namn :-) TACK för den vackra sången! Jag känner mig mycket hedrad över denna specialkomponerade trudelutt :-) och över ett blogginlägg till mig! Idag har jag ingen som helst ångest utan har kommit på att det är ganska kul att fylla år ändå. Och vi blir aldrig äldre än 13 i hjärtat eller hur? ;-)

  Bamsekramar till Rut och Knut och Tjut och Pappan och Vovven och till Världens Finaste Mammaväninna! :-)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag skruvat upp volymen såpass att mina gamla öron hör att det är "Bä bä vita lamm" :-) Jättefint!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt fin sång av en otroligt fin pojke.

  SvaraRadera
 5. vackert! //Mostern

  SvaraRadera
 6. haha..vad söt han är. Kul att få se på film;)

  SvaraRadera