torsdag 27 maj 2010

Jag kanske är miljonär

Det var ett 08 nummer som har ringt när vi var ute. Har sökt på det men inte hittat vem det är som ringt. Jag är en väldigt nyfiken person så jag kan inte släppa tankarna på vem det är. Har kommit fram till att det mest logiska är att det är Rickard Sjöberg himself som ringt för att informera att jag vunnit på min postkodlott. (Ja, jag har en sån. Ja, jag bor i ett kvarter med hög medelålder. Ja de är med på allt sånt där och ja, jag skulle inte klara av att stå ensam kvar utan vinst) Har varit med i tre månader nu men har inte vunnit en krona. Tills nu. Han har säkert ringt för att förvarna mig att det kommer någon och knackar på dörren inom snar framtid. För så måste det väl vara, konstigt annars att de alltid är hemma när det knackas på dörrar med blomsterkvastar?

Nu när Pappan är på fotbollstränarmöte kanske jag ska ta och klicka hem lite saker på internet. Vi är ju nog miljonärer nu. Behöver en utlandsresa, ny soffa och nya kläder. En fest ska jag ordna med om jag vunnit, för er alla.

6 kommentarer:

 1. Ja då får man gratulera. Härlig mors dags present kan man säga.
  Tok Fia.
  Handla liiite lugnt i fall det BARA gäller tio tusen.

  SvaraRadera
 2. Vem vill inte vara miljonär...så det är säkert Hr Sjöberg som ringt!
  Vi var/är i behov av ny soffa, den nuvarande har hål i sig, både i botten och i dynorna. Välanvänd var ordet. Problem dock...när man köper ny soffa så vill man ju ha allt annat nytt också...

  SvaraRadera
 3. Det är bra att vara optimist ... för det mesta *ler*!

  SvaraRadera
 4. Härligt!!! Då kanske vi kan slå på stort på lördag?

  SvaraRadera
 5. Haha, så är det säkert!
  kram

  SvaraRadera