fredag 7 maj 2010

Spöktuppen hittad

Vi är ytterst tacksamma att vi igår kväll hittade igen min 80-tals klocka som Tjut tagit, lyckats ställa larm 04:08, sedan tappat bort, så det lät som vi hade en tupp i vardagsrummet några morgnar. Vi har några dagar vaknat nästintill i chocktillstånd. Innan vi visste vad det var som lät och den slutade alltid låta innan vi hittade den. Med min lite smått vilda fantasi trodde jag det var ett spöke (spöktupp?) som besökte oss samma tid varje morgon. Tur Pappan finns han hittade och fixade.Hursomhelst, vi fick alltså lite bättre sömn på morgonsidan, det är fredag, solen värmer för första gången även kl 06:30. Måsarna skriker likt vildvittror vilket betyder att jag fick bra med motion på morgonen.

Förtydligande: Bra motion pga att jag måste gå väldigt snabbt när dessa flygfän är ovanför mitt huvud. Dessutom när de skriker sådär elakt.

6 kommentarer:

 1. Vi har ett sånt spökur också. Som tur är ringer den klockan halv fem på em. :)

  SvaraRadera
 2. En 80-talsklocka är väl nästan som en spöktupp om den fortfarande låter. Den är väl död och återuppstånden räknar jag med, eller?

  SvaraRadera
 3. om måsarna skriker, betyder det att du fick bra motion? :)

  SvaraRadera
 4. Ja Malla, jag är livrädd för de. Så jag sprang nästan.

  SvaraRadera
 5. Knaada. Jag erkänner 80tals klockan är bara det till utseendet, jag inhandlade den förra julen. Använd ca 0 gånger? Men den pratar!

  SvaraRadera
 6. OJ! gissa om en sån klocka skulle passa bra på den 80tals fest jag ska på i slutet av maj! jesus!

  SvaraRadera