söndag 2 maj 2010

Nä inte på topp ännu

och gör mig lite frustrerad. Har inte tid att vara sjuk. Nu har jag provat vin i dagar tre, Thaimat med mycket vitlök, druckit vatten som en galning, ätit c-vitaminer, vilat, gått lös på Ruts kortisonnässpray för att få det att släppa i bihålorna men det fungerar inte. Vad ska jag göra härnäst? Tips tack! Grejen är att vissa dagar vill man gärna på jobbet mer än andra dagar och imorgon är en sådan dag. I morgon får vi nämligen finbesök.

Rut hade två söta pojkar i klassen på ringde och ville leka med henne, Knut har äntligen kommit på att det inte alls är farligt att gå till kompisar själv så han ska iväg till en klasskamrat. Tjut han sover snart och då får vi se vad jag hittar på.

Filmen igår då. Jag är inte förälskad i de blå, jag är inte lyrisk, jag måste inte se den igen men jag var vaken i den och det brukar vara ett tecken på att den är sevärd. Mer än så får den inte. Den fick mig inte att gråta och det är bara de bästa filmerna som får mig att gråta.

5 kommentarer:

 1. Har inga mera tips än dom du redan har testat. Krya på dig kramar.

  SvaraRadera
 2. Skrytmorsan2 maj 2010 14:09

  Jag har ett tips: bada/duscha skitvarmt (30 min), ta en (tre) whiskey (efteråt, eller i duschen om du hemskt gärna vill), få fotmassage samtigt som du sedan knaprar på något superstarkt (vettefasen vad dock. salta godisar kanske? Starka korvar?) Lägg dig sedan och sov (redan kl 21), för att vakna frisk 06.00.

  Eller så skiter du i allt utom whiskeyn.

  Eller så lägger du dig bara väldigt tidigt.

  Äh, jag är rådålig på sånt där.. Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Finbesök. Det lät intressant :-)

  Hoppas du är pigg till i morgon då :)

  SvaraRadera
 4. Lotta, jodu...imorgon kommer nya VDn himself på besök. Alltså the big VD. Intressant att se och höra honom tycker jag.

  SvaraRadera
 5. hoppas du kryar på dig snart!

  SvaraRadera