söndag 17 oktober 2010

Uppdatering

Jag gjorde allt på min lista igår, rubbet. Det gjorde inte Pappan. Men jag tänker såhär, jag får väl hjälpa honom idag. Han byter däck nu och utemöblerna ska in så jag går ut och ger honom en hjälpande hand. Ska bara städa lite inne först. Det är vansinnigt tråkigt att städa när man håller på att renovera. Går inte att få ordning på något.

Annars innehåller söndagen plugg, promenad, fix inför veckan.

Vad gör ni?

8 kommentarer:

 1. Lycka till ;-) Vi firar födelsedag :-))

  SvaraRadera
 2. Utemöblerna fixades igår - fortfarande ute, men inslagna i ett fint "fodral" som ska klara vintern. Pelargonerna kom aldrig in igår, och inatt var det -5, så det är väl bara att förflytta dem till komposten..

  I övrigt krävs endel städning efter 2 dagars kalas, och sen blir det sopplunch hos goda vänner. Middagen står på spisen, så eftermiddagen kan nog få bli lite soft.

  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
 3. Vet, det är omöjligt att ha städaddå man renoverar...här verkar det alltid vara ngn slags renovering på g så...ja du kan tänka dig hur det ser ut här :(
  Idag ska vi duscha. Köpa en koppling till tvättmaskinen så vi kan koppla in den och tvätta allt som blivit kräkigt.
  Sen ska det plockas och plockas och läggas ut på blocket osv osv..

  SvaraRadera
 4. Väcka tonåringarna, så småningom. Har lovat dem att få sova, länge. Sen chokladmässan, om jag har pengar... det är ju en liten detalj jag glömt att kolla... Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Målar, spacklar, tvättar, bloggar!

  SvaraRadera
 6. Rengöra ugnen. Tonåringen och hennes kompis bakade hela dagen igår... "ja, vi kanske spillde lite", sa hon när det rök så mycket från ugnen, att det inte gick att tillaga klyftpotatisen till middagen senare på kvällen.
  Så rengöra ugnen, blir svaret.
  Ha det fint. Kram.

  SvaraRadera
 7. Ingen dålig lista du avklarade igår.
  Själv är det lugna fisken här idag.

  Kram

  SvaraRadera
 8. På lördag...hm...då var jag i Sverige men jag bytte själv däcken i bilen (sambos) på fredag och de är jag mäkta stolt över!

  SvaraRadera