onsdag 7 april 2010

Midsommarafton

I natt drömde jag att det var midsommarafton. Barnen sprang barfota i gräset och jag satt på en filt och klappade Vovven som var vår vovve men med lite andra färger (?). I drömmen kände jag hur solen värmde och jag njöt. Oj vad jag njöt. Sen vaknade jag av väckarklockan och var rätt nöjd att det bara var en dröm. Nä, vad är en varm sommardag när man kliva upp i ottan, gå ut i den gråa morgonen med grå snö och smutsig asfalt och veta att allt det där har vi framför oss.

4 kommentarer:

  1. Vovven med andra färger kan ha varit jag. Jag ligger gärna på filt och blir klappad.

    Jodå. Annars så är det ju fint att vi har sommaren på intågande. Tänk om det varit september nu, fyattan så jädra galet trist det hade varit.

    SvaraRadera
  2. Kan ha varit du Skrytmorsan, låter logiskt.

    SvaraRadera
  3. Eller så var det Skruttans pappa. Han har i allafall låtit som en hund i natt. :-)

    SvaraRadera
  4. Bulgaris Octo Finissimo S förblir otroligt tunn men kommer nu helt insvept i rostfritt stål, med en skruvbar krona och 100 meter vattenmotstånd - eftersom Bulgari förstod att detta replika klockor var vad målgruppen förväntade sig. Breitling har lanserat en lätt, mycket exakt SuperQuartz-klocka som ska bäras av de idrottare som ännu inte har ett partnerskap rolex kopior med Richard Mille (och annars inte har råd med en lätt schweizisk klocka med en sexsiffrig klockor kopior prislapp). Dessutom, igen, med att förlora sin förståelse för populär efterfrågan, styr Breitling sig bort från allt-polerat-glänsande-allt rolex klocka kopia med den tysta lanseringen av ett alternerande färdigt armband för sina dressier. Om fake rolex varumärken som förändras dyrt utvecklade och nyligen introducerade artiklar i sin portfölj är rolex replica sällsynta, är det verkligen exotiskt att göra det för att rolex kopia de spårar utvecklingen i slutkundsmak. Gérald Genta markerar sin återkomst utan Bulgari-märkning på urtavlorna - båda är en populär replika klockor begäran för många.

    SvaraRadera