tisdag 13 april 2010

Nu är majblommorna här

Det hör lite av tradition att inhandla de där små blommorna.

Men i år höll jag på bli lurad mina vänner. Fick höra om en nyhet som är en majblomma som är extra barnvänlig. En blomma med baksida så de inte kan sticka sig, de små liven. Perfekt tänkte jag. Sen kollade jag på priset. 50 kronor för den med baksida och 10 kronor för den vanliga, hederliga majblomman. Allvarligt, för 40 kronor kan man väl få sticka sig lite? Man kan säga att jag tjänade 80 kronor på två majblommor och barnen får leva lika farligt som vi gjorde när vi var små. Win-win situation.

4 kommentarer:

 1. Haha, ja ett litet stick är väl inte så farligt!

  SvaraRadera
 2. Mina barn fick varsin av skruttans mormor. Tage får ha sin på sig(så länge han inte leker) medan Lage bara får kika på sin! Ha! Eller Hu kanske. Jag är en sån mes.

  SvaraRadera
 3. Vet du, igår kväll skulle jag sätta fast blommorna på deras jackor... De är väldigt vassa va? Tillslut kom jag på idéen att sätta de på ryggsäckarna. Smart va? Oj oj vilken vinnare jag är när det gäller majblommor känner jag.

  SvaraRadera
 4. Vi har börjat göra så - att sätta dem på ryggsäckarna - och det tycker jag är väldigt smart. :-) Tidigare blev de nämligen inte fastsatta någonstans, eftersom jag var rädd att de skulle sticka sig.

  SvaraRadera