måndag 26 april 2010

En svinig dag

för Knut. Vi ligger i soffan, ser Clone Wars. Han har ont i halsen, snuvig, ont i huvudet, i magen och har förmodligen fått svinkoppor (?). Vi fick tid på vårdcentralen i morgon för att få veta vad han fått för något på hakan. Han är väldigt söt under sin filt i soffan men stenvägrar ett foto. Han uttryckte det närmare bestämt så här: - Du får inte ta kort på mig, skulle du vilja att jag fotade dig om du hade såna där marsvin på hakan?

Inte lätt att hålla isär allt, Rut blev hur orolig som helst och trodde svinkoppor kom med svininfluensan. Den har jag för övrigt nästan glömt bort. Mitt liv kretsade kring den i höstas. Vägrade resa någonstans, handsprit var min bästa vän, efter vaccinet var det som jag vunnit på lotto. Konstigt vad vissa saker kan få stora proportioner i ens liv. Men sån är jag.

2 kommentarer:

  1. Åh stackars! Skickar kryakramar! Håller med, skulle varken vilja bli fotad med ett svin- och/eller ett marsvin i ansiktet. Hoppas det går över snabbt! (gör inte som jag gjorde på Tage. Kletade på en massa mjukgörande vilket resulterade i massiv spridning! Uttorkande skall det vara!)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Marsvin på hakan, ja då förstår jag att han inte vill vara med på bild! Hoppas han kryar på sig snart!

    SvaraRadera