söndag 18 april 2010

Söndagsfix

Söndagar måste nog vara den bästa dagen att fixa saker på, känns skönt att ha fint och ordnat när det är dags för en ny jobbvecka.

Här skruvas det ihop saker från Ikea. Vi sommarsnaggar Vovven. Vi städar. Barnen ska tvagas. Kläder tvättas. Matlådor ordnas.

Snart fikapaus hos mormor och morfar.

8 kommentarer:

 1. Älskar lediga söndagar:)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag ogillar verkligen söndagar. Dock har du rätt i att det är en bra dag att fixa på.

  Verkar som att ni haft det fint på IKEA! Är galet avundsjuk :-)

  SvaraRadera
 3. Jag får förbereda mig på ett gott skratt när jag ser vovven nästa gång då. Han brukar bli så underbart söt när han är nysnaggad. :-)

  SvaraRadera
 4. Åh söndagar kan vara underbara, fantastiska och stressande och ångestfyllda. Helgerna går alltid för fort.

  Skruttans mamma, ja räkna med skratt då han inte samarbetade ett dugg och ser inte allt för kul ut.

  Skrytmorsan, blev inget Bauhaus nu, men jag ska tillbaka om en månad utan barn. Sparade en del till det, barnen fick bestämma butiker igår (utom Iittala outlet).

  SvaraRadera
 5. Förresten, när ska vi ses du, jag och Skruttiluttmamman? Snart va?

  SvaraRadera
 6. Skrytmorsan- Ja vi måste ses väldigt snart. Jag kan nästan jämt framöver, vi har inget speciellt inplanerat vad jag vet. Synd att inte Skruttansmamma äter sushi, eller har hon aldrig provat det? Kanske vi ska lära henne det? Om hon får stora mängder vin? För visst gillar du sushi?

  SvaraRadera
 7. Jag har en känsla av att det kommer att krävas stora mängder vin om jag ska prova sushi. Jag har visserligen aldrig ätit det förut, men tanken på det... :-) Men om ni häller i mig stora mängder vin så kanske det går. Också kan jag skylla på er om jag blir full och odräglig. :-D

  SvaraRadera