fredag 30 april 2010

Min egna (sjuka) morgon

Vaknar med känsla av att jag svalt en kamel. Huvudet dunkar och kroppen känns matt. Familjen åker iväg och jag blir kvar här hemma idag. Ni med småbarn vet att man väldigt sällan är helt ensam hemma. Inte ens brukar man få vara sjuk ifred för då är det alltid någon annan som är sjuk. Men inte idag (jo pappan mår nog sämre men han skulle mötas och pratas och jobbas med några viktiga människor). Tänker göra det här till min morgon.

Har duschat som jag aldrig duschat förut. Kokade extra mycket kaffe, valde den största mackan, tog flera skinkskivor och gurkskivor. Juicen jag skulle dricka hade runnit ut i kylen (Pappan, Rut eller Knut hade glömt stänga korken och lagt flaskan i kylen. Tack så mycket.) men vatten fanns, man ska inte gnälla nu när man får vara sjuk alldeles själv.

Äter min frukost i soffan, dricker min stora kopp med ljummet kaffe (jag hade hällt upp det innan jag fick börja städa kylen). Stora frågan nu är om jag ska se Nyhetmorgonen eller go crazy och se på Vakna med The Voice?

Förresten, glad Valborg (säger man så?) på er alla. Hoppas det inte snöar hos er, det gör det här.

7 kommentarer:

 1. Krya på dig! Hoppas det är lika snabbt övergående som hos oss. Skruttan och jag fick feber på onsdag eftermiddag/kväll, vi var rejält risiga i går, men nu på morgonen är vi feberfria och mycket piggare. Jag trodde också att jag hade svalt en kamel när jag vaknade i går morse, men idag har kamelen krympt betydligt. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh stackars er, mitt under din praktik oxå :( Jag hoppas min kamel blir mindre med.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig rejält. Skönt att få ta det lite lugnt. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, här är det "spännande" väder: sol just nu ... vi får se!
  Ha en trevlig Valborg!
  :)

  SvaraRadera
 5. Krya på dig. Snaaart sommar.

  SvaraRadera
 6. Ja krya på dig. Vi har kasst väder så här blir det inte mkt action.
  Ha en fin dag! och njut av att få vara alone en stund!

  SvaraRadera
 7. Glada Vappen säger man här :))
  Krya på dig & hälsa familjen från norr!
  kramar

  SvaraRadera