fredag 2 april 2010

Winter goodbye

Hoppas jag för jag har hjälpt den lite på traven idag och städat bort de varmaste vinterjackorna, de tjockaste mössorna och skorna med fårskinnsfoder. Visst kan man göra det nu? Det är väl inte så att vintern kommer tillbaka för att jävlas lite?

Långfredagskvällen tillbringades med kära vänner. Skratt, mat, vin, godis. Nu känner vi oss alla lite som Vovven och måste ligga i soffan lite för att orka gå upp och lägga oss i sängen. Godnatt.

3 kommentarer:

 1. Åh, eran hund är bedårande söt.

  Vilket bra sätt att spendera fredagskvällen. Lite på samma sätt som vi gjorde det. Hyrde egentligen en film, men surrade så mycket med gästerna att filmen stod på paus i tre timmar, sedan han vi inte se den :)

  Hoppas ni får en toppenlördag!

  SvaraRadera
 2. Jamen visst, en tvättäkta norrlänning är jag! Äntligen, äntligen börjar det smälta här. Jag väntar mig en gigantisk källarpool inom ett par veckor! :)
  Vart i norr bor ni om jag får fråga?
  Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 3. Hm, jag vågar inte lita på att den inte kommer ännu mer snö - aprilväder du vet. Men jag har också gjort mitt till och skottat ut snön från högen ner på stenplattorna på framsidan. Min förhoppning var att det skulle smälta bättre så, när det blev utspritt. Tyvärr så har det bara geggat ihop sig och vägra smälta bort...

  SvaraRadera