måndag 12 juli 2010

Vi var ju på bio igår

jag och syrran. SATC 2 eller Sex and the city 2 om man nu inte vet. Lite spontanbio är inte jag bortskämd med. Jag går på bio kanske två ggr per år, oftast med syrran då eftersom Pappan alltid ska se krasch bom bang filmer.

Iaf så började vi ju kvällen med den rosa drinken på en av stadens båtar. Sen inhandlades det lite gosaker för att sedan inta biosalongen. Jag vill helst ha en hångelsoffa. Oavsett vem jag sitter med. Man kan luta huvudet mot väggen, man har mycket benutrymme man kan halvligga och halvsitta och röra sig som man vill. Ska jag och Pappan gå ska han sitta i mitten i mitten. För bästa effekten av duken (?) Ja, ja nu var det ju systeryster jag gick med så vi tog en soffa. Sen kom det typ ingen till salongen så vi tog en till soffa. Busigt men sant.

Filmen då? Den har ju fått lite halvtaskig kritik och jag hade inte så fasligt höga förväntningar. Jag blev därför överraskad. Filmen var bra. Jag skulle kunna tänka mig vara en av gänget, en av Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha. Men jag tror inte jag vill åka till Abu Dhabi (eller jo det skulle jag kanske vilja men jag skulle säkert bli fängslad för något). New York vill jag till däremot, med väldigt mycket pengar i bagaget.

Iallafall, jag tycker att ni som inte sett den, ta en rosa drink, klä på er en klänning och ta med en kär vän och gå och se den!

Sen mitt-i-natten, när vi skulle hem (i våra tunna sommarklänningar). Då både regnade det och åskade. Vi trotsade detta och satte oss på cyklarna (hade inte så mycket val visserligen). Vi pratade fotboll eftersom vi kollat upp att Holland förlorade. Hon lever ju ihop med en sån holländare. Jag sa att jag tyckte inte ens matchen var värd att se eftersom bläckfisken redan sagt att Spanien skulle vinna. Sen bannade vi regnet. Jag råkade berätta för henne att jag sett på vädersajten att det skulle regna då vi skulle hem men jag inte trott på det eftersom himlen var så fin när vi åkte. Sen bannade hon mig hela vägen för att jag tror på en bläckfisk men inte en meteorolog.


Det var min och Systerysters kväll. Imorgon är det min och Pappans kväll.

6 kommentarer:

 1. Åhå, men då kanske jag ska våga mig på att se den. Är lite hemligt förälskad i charlotte bara för att hon är så sjukt pryd och perfektamundo.

  Och det där med bläckfisken - så sjukt mycket mer trovärdig än en meteorolog.

  SvaraRadera
 2. Hur bra kväll som helst! //Systern

  SvaraRadera
 3. Meterologerna gissar ju bara väder. Hur bläckfiskar gör för att veta vem som skall vinna fotbollsmatcher vet jag inte men det verkar ju inte som de gissar i alla fall eftersom de alltid vet precis exakt hur det kommer att bli. Goda grannar är värda guld! Hoppas att du och Pappan har haft en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar kväll du fick. Rosa i glaset är ju aldrig fel.

  SvaraRadera
 5. Hahaha, jag tror nog också mer på bläckfiskar än på meteorologer! :)

  SvaraRadera