lördag 31 juli 2010

Vi tog en till liten sovmorgon

Inatt har det blåst så galet mycket att jag nästan tyckte det var lite otäckt. Tjut tyckte det var lika skrämmande så han fick komma till vårt rum. Vi somnade om och Pappan vaknade med ett ryck 09:40.

10:40 skulle Pappan och Rut vara på fotbollsplanen. Första dagen på hela sommaren vi var tvungen att leta fram regnkläder, stövlar, paraplyer. I vår familj är inte sånt självklart var det finns. Det läggs väldigt sällan tillbaka dit det ska om det varit medtaget eller använts vid tidigare tillfällen. Det var en timme med kaos vill jag lova, men nu är de iväg och vi här hemma håller en tumme att de vinner matchen.

Jag borde städa. Skåp och annat. Kanske packa upp färdigt från Sandviken. Knut försöker lära Tjut att spela Fia med knuff, går inte helt som han tänkt tror jag. Tjut vaknade rätt utsövd och med sitt busigaste leende på. Say no more.

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en fin dag, en regnvädersdag, som Nalle Puh säger :-) Inget regn här, men full storm, börjar bli jobbigt!

  SvaraRadera
 2. Heja Rut!
  Hoppas Knut har tålamod!
  Tjut, jo, han ser riktigt busig ut idag!
  kramar

  SvaraRadera
 3. haha busunge! :)
  vi har superblåsigt här uppe - otrevligt. nu började det regna lite också. tror det är ett tecken på att jag borde gå ner och fortsätta jobba!

  SvaraRadera
 4. Söt busunge. Ha en skön lördag.

  SvaraRadera