söndag 4 juli 2010

En kväll i juli

man kanske grillar med kära vänner och dricker lite vin. Barnen leker, man ser de ibland fyller på med lite mat, dricka eller godis, sen är de som bortblåsta igen. Vi vänner pratar så som vi brukar. Vi gör upp stora planer på gemensamma resmål, drömboenden och tänker oss hur livet ser ut om 1 år om 5 år och om kanske 10 år såsom vi gjort många gånger förr.

2 veckor all-inclusive i Turkiet nästa höst kan i andra andetaget vara en helg utan barn i Stockholm eller Sundsvall eller kanske någon mindre ort denna höst. Fast det ena utesluter inte det andra såklart.

Vi dricker lite vin, de minsta sover. Kvällen blir lite kylig framåt kvällskvisten som den kan vara i början på juli. Vi lämnar altanen och flyttar in. De stora barnen gör sig knappt påminda nu heller. Vi spelar musik, alla får välja. Vi dricker lite vin, sa jag det förresten? Vi har roligt åt minnen vi samlat på oss genom åren, vi har roligt åt varandras egna minnen. Kvällen går snabbt, vi bryter upp som vi gjort många gånger förr. Vinkar adjö och längtar tills nästa gång.

Låter som en rätt bra kväll i juli va?

7 kommentarer:

 1. Låter som en världsbäst kväll i Juli.

  SvaraRadera
 2. Underbart! Jag är avis så att jag är röd som en kräfta! (ja, lite solbränna också...)

  SvaraRadera
 3. det låter alldeles förträffligt! :D

  SvaraRadera
 4. Lät som en alldeles utomordentligt bra kväll i juli! :)

  SvaraRadera
 5. Perfekt! Om bara en skrytmorsa suttit med...

  SvaraRadera
 6. Det låter fantastiskt bra:)

  SvaraRadera
 7. Det där låter inte alls helt fel. Satt här med stans leende och läste. Vad underbart! Vilken härlig känsla som faktiskt sprudlar i kroppen efter en sån kväll. :)

  SvaraRadera