söndag 27 november 2011

Som alltid kring advent

har man sjukt mycket att göra så tiden flyger fullkomligt iväg. Jag älskar julen. Jag längtar alltid efter julen. Men jag är definitivt ingen överpyntare. En enkel stake i köksfönstret, en rak enkel kappa och en amaryllis. En fejktistel upphängd och små stakar i några andra fönster. Men jag tycker det är mysigt hos andra med mycket men jag klarar inte tusen tomtar och fejksnö på fönster och ryshpysh gardiner hos mig själv. Därför går det snabbt att julpynta hos mig. Det är inte det som tar tid.

Det är bara allmänt mycket denna helg. Men bra saker. Jag började helgen med en timmes massage på fredag eftermiddagen. Magi.

Lördagen var det innebandymatch för Ruts lag och jag var fikaansvarig. Egentligen ska jag skriva föredetta lag för Rut beslutade sig förra veckan att sluta med innebandy. Hon tycker inte det är roligt längre och vill helst dansa mer istället. Då får det bli så.

Sen hade jag och Knut turen att bli bjudna på en julfilm på bio av en vän. Arthur och julklappsrushen. En kul julfilm som passar alla åldrar!

Eftermiddagen spenderades på det årliga julpysslet i kyrkan. Vi gjorde ullhjärtan, diamantänglar, julkort och Pappan gjorde en 3D gran har var stolt över. Den var så fin att jag föreslog att vi lämnar den där i kyrkan så får fler ta del av den. Så fick det bli.

Idag är lite städning och sen har Tjut kalas för två av sina vänner. Nu närmar sig hans 4 års dag.

Lite uppdatering härifrån. Glad snöfri första advent önskar jag er alla!

1 kommentar:

  1. Va skönt att höra att det inte bara är jag som inte "överpyntar". Lätt och ledigt ska det vara. Även om jag håller med om att det är mysigt hos andra.

    SvaraRadera