måndag 14 november 2011

Jag tänkte ha de perfekta morgnarna nu framöver

Så här kommer de se ut:

Man börjar ju alltid, alltid, alltid dagen med att kolla in vad som händer i världen. Då menar jag fejjan och bloggar. Fejjan har ni alla en genväg till, men har ni den bästa genvägen för att hitta era favvobloggar?  Har ni inte det så går ni till Bloggvy. Egentligen talar sidan för sig själv för mycket enklare än såhär kan det inte bli. Här kan du ta fram alternativ ex om du vill läsa en humorblogg av en man i Avesta som är mellan 40-100 år så ställer du in rullisterna på detta. Skitsmart!

Sen ska du med egen blogg registrera din blogg på denna sida med så andra kan hitta till er. Det är så enkelt så tom en sån som jag klarar det. Nu kan det ju bero på deras super-instuktions-video som man kan följa steg för steg. Skulle du mot förmodan missa något har de väldigt bra support och du känner dig inte det minsta dum fast du frågar om hjälp (tro mig, jag testade den biten med).

Det andra som kommer att göra min dag är att jag tänkte vinna denna kaffemaskin. Då hinner jag fixa kaffe på morgonen och det kommer göra mig till en lugnare mamma, gladare fru, bättre student (och flitigare bloggare).

Just det ja, ni kan ju också tävla om den, ni som går med i Bloggvy!

1 kommentar:

  1. En sån har jag hemma. Och jag gillar deras espresso väldigt mycket. Men mina kaffeälskande tonåringar, och alla andra för den delen som har testat det, säger att både cappucino och latte är för sött. Synd. Vinner du kan jag gärna skicka kaffe till dig, för vi lär nog få svårt att dricka upp det.

    SvaraRadera