torsdag 26 augusti 2010

Jag har kommit på en uppfinning

Skulle bara behöva någon som gör den åt mig. Egentligen kanske jag borde ta patent på den innan jag lägger ut den såhär.

Iallafall. Jag är ju en mamma. Till tre barn. Det är ju lite såhär små barn små bekymmer. Mina bekymmer just nu är att Rut blivit så hiskeligt stor och kan nu snart förflytta sig från punkt A till B själv. Utan mammas hand. Gör ont i hela mammahjärtat när jag tänker på vad de kan råka ut för så jag har funderat och funderat. Kom jag på att det skulle finnas en slags såpbubbla som de blåser över sig när de ska gå någonstans. Skyddar mot allt ska den göra. Den ska även vara självlysnade så alla ser när barnen kommer. Tänk vad tryggt det skulle vara om våra barn gick omkring i små stora bubblor hela dagarna. Tänk första dejten, "nej han/hon gillade vi inte så idag får hon/han ha bubblan på sig". Superbra kände jag så såga inte denna idéen. Hjälp mig bara att tillverka den.

(Nu har Rut kommit hem, skönt)

6 kommentarer:

 1. Menar du en sådan bubbla som i filmen Bolt? Mycket käck uppfinning isåfall.

  SvaraRadera
 2. Va? Har de tagit min uppfinning? Jag har inte sett Bolt tyvärr men nu blev jag nästa upprörd :)

  SvaraRadera
 3. kan inte riktigt relatera till tanken vad gäller barn. men jag kan tänka mig att även stoppa in personer av manligt kön i bubblan. skulle det funka?

  SvaraRadera
 4. Känner igen känslan och den är inte rolig...
  Bubblan är döbra, jag köper en!!!

  SvaraRadera
 5. jag har också sett den där bubblan i ngn film - så himla taskigt att de inte fråga dig om lov att sno idén först!

  SvaraRadera
 6. Visste inte att du var så orolig när hon är hos oss.

  SvaraRadera