tisdag 17 augusti 2010

Är det så?

Igår kväll frågade Pappan om blommorna jag köpte på Knuts födelsedag (det var en "Grattis till mig som varit tvåbarnsmamma i 7 år, hurra, hurra, blomma) om de gjort sitt och om de skulle kastas. Själv tycker jag att häng gerbera är rätt snyggt
En annan sak som hände igår var att det ringde en kompis som frågade hur det kändes att fylla 30 om (mindre än) 2 veckor. Jag tänkte inte utan jag bara svarade "Det känns bra, roligt faktiskt". Är det så? Eller är jag bara nyfiken på den där presenten att jag bara vill att det ska vara nu? Vet inte. Men lite kul ska det nog bli.

Det är kallt ute nu förrestenTyp 4 grader. Sjukt.

8 kommentarer:

 1. jo, det är sjukt kallt. men häng-gerbera är dö-snygga ju!

  SvaraRadera
 2. Jag vill ha minus så att alla getingjävlar dör!

  Och trettio, det är inte så farligt som det låter. Själv har jag glömt om jag är trettio eller trettio plus. Huvudsaken är att det närmar sig födelsedag och paket för min del också :)

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt med hängvariant!

  Och vad gäller vädret så ja.. Det verkar vara höst. Skönt enligt mig, katastrof enligt min man. Nu kan jag ju gå utanför dörren utan att vilja hasa runt i buskage för att slippa värmechock.

  SvaraRadera
 4. jag fyller ju år den 1:a september. När exakt fyller du?:)

  SvaraRadera
 5. Det var kallt!
  30 är ju rena ungdomen! :)

  SvaraRadera
 6. Tro mig, det är inte alls farligt att fylla 30!
  Har bara haft roligt, på och efter min 30årsdag! :)

  SvaraRadera
 7. Blommorna var ju super. Själv kör vi mest på eterneller, eller ja, de tenderar att bli det. Så blir det tydligen när de inte får vatten.

  En till som blir 30 om mindre än en månad.

  SvaraRadera