fredag 20 augusti 2010

Fredag. Fredag. Fredag.

Låter som en melodi i mina öron. Jisses vad trött jag var imorse. Men imorgon är det lördag och då får jag sova längre än till 05:30.

Rut och Knut är med morfar, skolan har planeringsdag. Brukar tänka på att man borde få typ fem extra semesterdagar per barn och år så det räcker till allt. Planeringsdagar vår och höst, skolavslutningar, upprop, uppvisningar, föräldrafikan, eller bara för att verkligen ta sig ledigt och vara en dag med barnen i skolan.

See you later.

6 kommentarer:

 1. På mitt jobb är de juste, vi får gå på sånt på arbetstid, så länge det är rättvist för alla :-)

  SvaraRadera
 2. Vet du att det fanns för några år sedan, dagar som man hade rätt att plocka ut för att vara med sina barn exempelvis i skolan, två per år tror jag. Jag röstar för att de startar upp med det igen!
  Ha en mysig fredag!

  SvaraRadera
 3. Inte "nu är det fredagsmyyyyyyys"?;)

  SvaraRadera
 4. Älskar fredagskänslan.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det var länge sen jag har längtat så mycket efter en fredag som den här veckan. Borde man inte orka mer när man precis har haft semester?
  Hoppas du får en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Ja harreligen så många dagar det blir, med planeringsdagar, vidareutb. för fröknar, föräldrafikan i dyl. Vi har ju även en "fest" vid varje årstidsskifte osv, för varje barn. Misstänker att jag inte kommer ha tid att ha ett jobb ens.

  Men nu är det iaf FREDAG! Jiho!

  SvaraRadera