torsdag 13 januari 2011

Visst är det märkligt?

Tänk att hjärnan ställer om före kroppen. Aldrig förr har det varit såhär tungt att stiga upp och börja jobba kl 7. Det måste ju vara för att det är över snart.

Och det jag sagt och trott i alla år är inte sant. Man är inte alls lika trött när man än stiger upp. Vem har lurat mig? Det är väl glasklart att man är mycket mer utvilad om man stiger upp 06:30 istället för 05:30? En hel timme mer utvilad. Men det är väl bara att säga grattis, jag har lurat mig själv i många många år.

Ang min rygg. Jag är mycket bättre än igår. Fantastiskt. Dock är man lite mör dagen efter så jag väntar med att skutta Pippi Långstrumpskutt, jag tar allt på måndag då jag ska få alla att jag är i 20-25 års åldern.9 kommentarer:

 1. Jag väljer nog att fortfarande lura mig själv att det inte spelar någon roll om man går upp kl 05 eller kl 06.. =)
  Härligt att ryggen känns bättre iaf!

  SvaraRadera
 2. Nu raserade du hela min värld! Jag har nu i 33 år gått och trott att det inte spelar någon roll, man är ändå lika trött.... Hur fanken ska jag kunna komma upp 5.30 imorrn nu då!?!?!? ;)

  SvaraRadera
 3. Lägg av? Menar du att man sover längre så blir man mer utvilad? Hade jag aldrig trott...;)
  Skönt att ryggen mår bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Alla extra minuter är en stor skillnad på morgonen.

  SvaraRadera
 5. 5.30, tiiidigt! 6.30 oxå tiiiidigt, fast mer lagom:)

  SvaraRadera
 6. Jag stiger upp kl. 06.00 (05.00 hos er) varje morgon. Skittungt nu och under hösten, men maj - juli, nemas problemas, vaknar innan klockan ringer! Hur långt är det till maj?

  SvaraRadera
 7. Ååh så där tidigt skulle jag aldrig orka upp, jobbigt som attan att stiga upp 7:20. Men har kanske något att göra med att jag brukar lägga mig på tok för sent!!! :(

  SvaraRadera
 8. åh det är det bästa med att plugga:) att kunna styre mer över sin egen tid

  SvaraRadera
 9. 5.30??? oh my. funkar bara för mig i detta nu, med tanke på min jetlag. :-)

  Skönt att ryggen är lite bättre. Kram

  SvaraRadera