fredag 28 januari 2011

Sovmorgon

Så skönt med sovmorgon. Märks att mitt huvud är stoppad med information för shit vad jag sover på nätterna. Har ni någon gång vaknat mot morgonsidan, känt att ni måste gå och kissa men varit så trött att om du fick en önskan just då skulle det vara en kateter? Det gjorde jag imorse.

Natten till igår drömde jag en fantastisk dröm. Tänk er, jag sitter i en hörsal på Universitetet med mina ca 100 klasskamrater. In stegar flera lärare på rad, de ropar mitt namn. Jag räcker upp handen sen börjar de be mig om ursäkt. De hade ingen aning om att min kusin var chefen, drottningen, för all forskning i världen. Pga detta behövde jag inte läsa en sida till i "Forskningsmetodikens grunder". Jag kunde kasta den. Nu vet jag inte hur jag ska göra. Det är ju sant att min kusin är en superforskare i Norge. Jag går på forskningsföreläsningen idag och hoppas de tågar in och säger detta.

Börjar 10:00 idag, förskola stängt så jag har underbart sällskap fram till jag åker och han får vara med mormor och morfar.
Idag har vi även föreläsningen med Susanna Alakoski, som skrivit Svinalängorna. Det ska bli väldigt intressant.


4 kommentarer:

 1. Det där med att ha huvudet fullt med information känner jag igen så väl. Jag pluggar för fullt nu. Läser till socialpedagog heltid + att jag läser 30 p på högskolan på distans. Jag drömmer om alla uppgifter jag fått jag med. Puh!

  SvaraRadera
 2. Oja den känslan känner jag igen. När man vaknar och faktiskt inte orkar gå upp på toaletten!
  Men snart är det helg och då kanske du hinner vila huvudet lite?!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj. Det låter som en alldeles underbar dröm. Föreläsning låter också spännande. Du får berätta sen vad du tyckte. :-)

  Ha en fin dag kära du!

  PS. Jag skulle också vilja ha sådant fint sällskap på morgonkvisten. :-)

  SvaraRadera