tisdag 25 januari 2011

Borta bra men hemma bäst

Hemma igen. Skönt. Det har varit två väldigt intensiva men givande dagar. Lära känna 45 st personer, samarbetsövningar, värderingsövningar, lekar. Det har varit givande men jag var trött i slutet av dagen. Hjärnan har gått på högvarv i två dagar och det var en skönt att få åka hem.

Knut frågade när jag kom hem: "Var det sommar eller vinter där du var mamma?". Antagligen har han saknat mig så mycket att han kände att jag nog varit borta alldeles för länge. Eller så tyckte han inte att jag såg så sliten ut som jag var, kanske såg jag brunbränd och fräsch ut? Det var vinter i allra högstagrad kan jag tala om, ifall ni undrar.

Nu har jag duschat och vilat lite, kröp ner under täcket en stund. Nu ska jag göra mig iordning för att gå på bio med en väldigt kär vän. Vi ska se "Svinalängorna". Passar utmärkt eftersom vi ska på en föreläsning med Susanna Alakoski på fredag. Hon som skrivit boken. 

Ni förstår kanske att mina två dagar gör att jag inte hunnit kommentera hos er. Men jag har tjuvläst mellan momenten dessa dagar. 

9 kommentarer:

 1. Somna inte på bion och ha en mysig kväll! :)

  SvaraRadera
 2. Ha så trevligt på bion. Du får berätta sen om den är värd att gå och se. Har fler biljetter som måste förbrukas innan de blir för gamla :)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig. Det är skönt att åka iväg och göra roliga saker men det är bäst att komma hem igen. Få sova i sin egen säng och gosa med sin egen familj

  SvaraRadera
 4. Den boken var mycket bra. Det är ingen risk att du kommer att somna.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. låter som 2 bra dagar! hoppas bion var bra :)

  SvaraRadera
 6. Kul att det var bra:) alltid skönt att få lära känna klassen lite mer på en gång

  SvaraRadera
 7. Låter som att du har haft det bra borta. Men jag förstår att det är skönt att vara hemma igen! =)

  SvaraRadera
 8. Välkommen hem igen!
  Hur var filmen?
  Kramar

  SvaraRadera