söndag 30 januari 2011

Paj

Hämtat från Wikipedia:

En paj, är ett bakverk eller en maträtt som oftast består av en pajbotten, en fyllning samt ett överdrag.

Kan även vara en ort, Paj, Nuckö.

Man kan även ha pajdagar. Dagar som pajjat. Eller dagar man äter en himla massa paj. Min dag har inte pajjat men jag har ätit paj. Morgon-middag-kväll. Typ. Först mitt-på-dagen då vi hade kärt besök. Vi slängde ihop en sån fuskpaj som Pappan blivit lurad att köpa i nån butik. Den fick typ två stjärnor av fem. Hallon och björnbär innehåller en massa hårda kulor som fastnar i tänderna. Minus för detta.

Paj nummer två, blåbärspaj à la Systeryster. Fem av fem stjärnor. Hon är världsbäst på blåbärspaj.

Middagspaj blev det också. En vi tager vad vi haver paj. Tre stjärnor. Skulle skippat löken.

Ni förstår min nivå på inlägg nu. Trött. Sjuk Tjut i helgen, plugg och lite sömn. Önskar mig en dag till på denna helg. Snälla?

Vet också att jag bör skämmas över mitt dåliga kommenterande inne hos er alla. Jag finns här men syns bara inte lika bra. Måste få komma till ro med skolan lite bara. Snart är jag varm i kläderna, kan namnen på mina kamrater, hittar på skolan mer än till biblioteket och kaffet samt förstår att jag måste sollra ut vad jag ska läsa och inte. Snart så.

4 kommentarer:

 1. Usch hoppas att tjut blir frisk snart! Och du, stressa inte. Förr eller senare kommer du att komma in i rytmen och då finns vi alla kvar här!

  SvaraRadera
 2. Ta din tid, man kan inte ha ork och tid att vara överallt samtidigt.
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Ha en bra dag i skolan !!
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 4. Skinnpaj - testat en sån?
  Paj är gott. Fast inte äppelpaj.

  SvaraRadera