onsdag 3 november 2010

Om jag blundar

ser jag Byggare Bob. Om öronen blundar hör jag Byggare Bob. Hur ska jag göra för att han ska försvinna? Jag håller på få smått panik. Någon?

Det har varit en lång dag idag. Väldigt lång. Det är inte ens middag än. Jag började dagen bra med att låta Knut och Rut sortera strumpor.
- "Ni får 50 öre för rätt par" sa jag.
Rut himlade med ögonen och sa:
- "Det finns ju inga 50 öringar mamma, du måste ge 1 kronor per par".
- "Se till att hitta jämnt antal par bara så ordnar det sig, annars avrundar vi neråt" föreslog jag
- "Det blir jättebra mamma" svarade de

Sen vet jag inte vad jag har gjort. Lite ditt och datt. Kan ändå inte förstå att en dag kan gå så fruktansvärt sakta.

11 kommentarer:

 1. Ha ha, försöka blåsa barnen på 50 öre! ;-))) Jag vill ha en Byggare Bob, och han får både höras och synas!

  SvaraRadera
 2. Bra med barn som jobbar. ;D
  Vissa dagar är bra sega och långa.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag går och trallar på fåret Shaun...

  SvaraRadera
 4. Byggare Bob försvinner innan du vet ordet av. Mina barn är 16 och 14, inte en byggare Bob så långt örat eller ögat når.

  SvaraRadera
 5. Jag hade bamse och pippi långstump (tecknade pippi, tyvärr) i hjärnan under flera år. Jag kastade bamsefilmen häromdagen, det får icke upprepas med Nellie!

  SvaraRadera
 6. Barnarbete är fina grejer det!
  Själv har jag ett stimm i huvudet av ca 5 olika melodier allt från fåret Shaun till entonigt läte från Halo Reach (tvspel). Känner mig lätt skadad!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Byggare Bob, förstår att du vill ha bort honom i alla fall för en liten stund.
  Mina barn är alldeles för lata och bortskämda för att jobba för 50 öre styck. Någon har skämt bort och curlat för mina barn, undrar vem? ;)
  kram

  SvaraRadera
 8. De där har jag hört förrut, Byggaren Bob alltså....min kär som har barn fick här om dagen höra att han mitt i allt på jobbet börjat vissla sången utan att själv lägga märke till det...haha.. :)

  SvaraRadera
 9. Åh, "Majas frukost"-avsnittet gick runt här hemma under ett år ungefär, sen blev det Pippi, Madicken och Bilarfilmen. Pompan har precis upptäckt att TV kan vara ganska roligt och är helt fixerad vid Pippis häst. Misstänker att det är början på en ny era med Pippi., vilket jag iof föredrar framför Byggare Bob.

  Råbra idé det här med strumporna. Mina ungar är dock så galna i pengar att jag kanske skulle kunna få dem att jobba för en kr/timmen... Ska testa.

  SvaraRadera