tisdag 16 november 2010

Behöver hjälp

(Innan jag frågar om hjälp ska jag berätta att min vanliga morgon blev en helt vanlig sur-tisdag utan några överraskningar. Förutom munsår. Och att barnen glömde gå hem från skolan. Och att vi hade typ ingen mat hemma till middagen. Och att jag har ont i halsen. Och ont i magen.)

Jo det jag behöver hjälp med och håller på fundera huvudet av mig över är följande:
Rut har snart dansuppvisning. De ska vara julgranar. Förstår ni mitt problem? Julgranar? Letat runt hela stan, på barn, på dam på herr på alla avdelningar som finns efter något grönt. Finns inte. Behöver alltså få en länk till en sida där jag kan beställa något grönt, en tröja, en tunika, en klänning vad som helst i vilken storlek som helst. Hon får väl klämma in sig i en bebis tröja om det är det enda som finns. Sy är helt out of question. Jag syr inte. Så, fixa till mig är ni snäll. Berätta hur jag gör min fina Rut till en julgran. En dansande sådan.

7 kommentarer:

 1. Tror det blir att köpa grönt tyg och bara göra likt en poncho. Tänker inte sy, bara klippa.
  Om inte det ramlar in några gröna barn kläder innan uppvisningen vill säga.

  SvaraRadera
 2. Har precis samma idé som Maria, köp ett stycke tyg, klipp hål för huvudet dekorera med julpynt och sedan klart! En stjärna på knoppen och hon är den sötaste julgranen ever!

  SvaraRadera
 3. på sidan 2 finns en grön/svart tyllkjol - 3 såna borde bilda en julgran :) http://www.kawaiidesign.se/?cat_id=1140

  SvaraRadera
 4. oj, var klurig utstyrsel. Lycka till.

  SvaraRadera
 5. Mallas idé är ju super! :-)

  SvaraRadera
 6. Hahah..hitta lite roliga bilder: http://www.df.lth.se/~thanisa/aff/Img_0765.jpg
  http://images.meredith.com/parents/images/2008/09/ss_ChristmasTree.jpg

  Kanske skulle du hitta en stor grön t-shirt och limma lite bollar och glitter på den alt en bit tyg som man klipper roligt i kanterna och har t.ex. något brunt under så är stammen oxå fixad och röda skor så har du julgransfot :)

  http://images.suite101.com/2035202_com_treecostum.jpg De här kanske inga är så tokigt heller. Köp sånt där som man dekorerar räcken med så snurrar du de runt runt runt :D och lite bollar med :) lycka till!

  SvaraRadera
 7. Tur att du fått så fina råd. Själv blev jag kallsvettig bara av att läsa ditt inlägg. Puh.

  SvaraRadera