onsdag 2 juni 2010

Plötsligt händer det!

I morse önskade jag mig sovmorgon. Fick somna lite till pga Ruts migrän, inte roligt med migrän men jag var en superduper trött mamma.

Har hela veckan önskat, både högt och tyst att jag vill ha mer sällskap i vårt rum på jobbet. Fick det och ett väldigt bra sådant.

Har önskat att L skulle komma och hälsa på oss på jobbet och det gjorde hon idag med ett av två väldigt söta barn. Hon hade dessutom med polkachoklad. Hon är en fin vän hon.

Önskade att jag skulle komma hem snabbt idag. Råkade då hinna med en buss som var försenad för de som skulle åka tidigare, ni fattar? 15 minuter tidigare hemma.

Önskade att jag skulle få mycket pengar och i samma andetag kliver jag nästan på dennaÖnskade att Tjut skulle vara väldigt medgörlig idag och vilja hem direkt istället för att få trixa och fixa och höra hans tjut. Det var han, dessutom var han både glad och kramig. Det kan ju verkligen vara ett lotteri att hämta en tvååring.Önskade mig köttfärssås och spaghetti till middag och lagade det.

Var ska denna dag sluta?

10 kommentarer:

 1. vilken härlig dag! :) min har också varit ovanligt bra :D

  SvaraRadera
 2. Vilken lyckodag. Köp en trisslott vetja.

  SvaraRadera
 3. Så många önskningar som gick i uppfyllelse! Lyckliga dig!
  Själv önskar jag att någon kunde ge mig ett trollspö. Då skulle jag vifta med det och vips så skulle huset bli damm och grusfritt ;D

  SvaraRadera
 4. Åh herregud! Önska dig en sommarstuga i sörmjöle, en vit med rutiga köksgardiner. Önska att du bara behöver betala 500.000 för den ;-).

  Nej men allvarligt, önska dig en riktig Skrytmorsetatuering.. Jag kan lova att du får en

  (haha haha ja.. Nu ska jag sova)

  SvaraRadera
 5. Var dagen ska sluta? Med Grey's anatomy såklart! :-)

  SvaraRadera
 6. Ja lyckans ost jag idag.

  Skrytmorsan - Vaddå en riktig tatuering? Det är en riktig tatuering. Och ja, jag önskar er stuga, kanske min pappa kan betala?

  SvaraRadera
 7. Haha, det är ju inte klokt!
  I morgon ska jag ha en önskedag och jag hoppas att den blir lika lyckad som din!
  ps. Vad ska du göra med alla pengarna? :)
  kram

  SvaraRadera
 8. Men wow. Pax för o ha lyckodag imorrn säger jag! Hur gör man?!

  SvaraRadera
 9. vilken lycka med så många önskningar uppfyllda;)

  SvaraRadera