måndag 7 juni 2010

Idag bevittnade jag

en cykelolycka. Ingen allvarlig sådan utan det var en tjej, väldigt ung, så ung så hon nästan inte hade kläder på sig i kallvädret. Hon försökte cykla, prata i mobilen samt röka samtidigt. Hon tippade på övergångstället. Såg lite kul ut måste jag säga, men mogen som en 29 åring är frågade jag självklart hur det gick. Hon bara gapade att det var hennes sista cigg men hittade igen den, tog upp den, stoppade den i munnen och gick därifrån med cykeln på släptåg.

Nu gick det ju bra men borde hon inte förtjänat ett litet skrapsår eller nåt eftersom det var rätt korkat? Jag förtjänade ju tydligen nackspärr för jag försökte ryggsimma (det var sista gnället om det, lovar).


5 kommentarer:

 1. Oj, jag skrev först någon ganska elakt om tjejen i fråga, men ångrade mig. Jag såg nämligen mörka moln utanför fönstret och kände att nej, det är inte läge för en blixt i huvudet. Jag är ju själv med barnen ikväll och kan inte bli sjuk (elektrifierad).
  Så jag nöjer mig med att säga; usch då.

  SvaraRadera
 2. Men det var en väldigt graciös ryggsim du visade upp. Det kanske hjälper lite mot nackspärren.

  SvaraRadera
 3. oj, får man fnissa lite? men seriöst, var ciggen det viktigaste? :P

  SvaraRadera
 4. jobbigt och va så cool. Nån kan ju se att man har känslor, läskigt haha

  SvaraRadera
 5. Hahaha, men det är ju dödens att ramla framför nån annan. Hon bröt säkert nåt nyckelben men sånt kan man ju inte visa. Röka lite så smärtan går över.

  Nacken då? Mitt har släppt liiiiite. Har en massör vägg i vägg på kontoret där jag är idag men han är inte här! Dah!?

  SvaraRadera