tisdag 1 juni 2010

Hur går det till?

Vi bor i ett mysigt kvarter med kedjehus. På just vårt område är det vi och en till barnfamilj, resten är medelålders med utflugna barn. Vi har fått ett märkligt problem som rör runt lite i det annars idylliska kvarteret.

Någon spolar ner märkliga saker i toaletten. Typ herrskjortor, sopsäckar, paket från chips, potatisgratäng, kakor osv. Detta medför att den andra familjen med barn får stopp i toaletter och avlopp, hos oss rinner det lite sämre. Några gånger per år får han med stopp fiska i avloppsbrunnen. Igår var det dags igen. Som alla de andra gånger samlas vi alla grannar där, skakar på våra huvuden och förundras vem som i hela friden gör detta. Det spekuleras, det kanske misstänks, vi kollar oss runt. Jag gillar sånt. Inte stopp i avloppen och kloakggrävning men spänningen. Jag vill gärna lösa mysteriet. I grannsamlingen igår lyckades jag komma med en tidpunkt då allt började. Jag sa närmare bestämt "Allt började väl där nån gång efter vi flyttade in?"

Pappan tyckte inte det var så smart uttryckt men jag kom ju bara med ytterst viktig information. Sen vad alla som bott grannar i sisådär 30 år och kanske håller varandra om ryggen tycker, det vet jag inte. Men egentligen är min fråga, hur är det möjligt? Hur sjutton går det till när de som inte orkar tvätta sin vita skjorta känner att 'äsch, jag spolar ner den istället', hur gör han/ hon?

7 kommentarer:

 1. Det är bara att konstatera igen, folk är Idioter.

  SvaraRadera
 2. hihihi märkliga människor det finns....

  SvaraRadera
 3. Haha. Har aldrig hört något liknande. Hur sjutton lyckas man spola ner en herrskjorta? Det är inte möjligen så att det fanns någon text på skjortan? Typ "for everyone" :-)

  //L

  SvaraRadera
 4. Jag tror du klarar dig från misstankar till den dagen personen i fråga spolar ner en blöja. Då måste ni flytta.

  SvaraRadera
 5. haha jag diggar verkligen din kommentar om när det hela började :D

  SvaraRadera
 6. Haha, ja din kommentar kan man ju tolka som man vill! ;)
  Förstår inte heller vem som spolar ner skjortor!!

  SvaraRadera
 7. När skedde detta, kan det vara mitt fel? Jag tänker på mitt tvättakattentips, kanske någon tog det ett steg vidare?

  SvaraRadera