söndag 16 oktober 2011

Klockan är 16:01

Vi har haft en strålande höstdag i Umeå idag. En sådan dag du vill kliva ut i skog och mark och stanna där tills solen börjar gå ner bakom träden och kylan göra sig påmind i kinderna och.

Nu är min verklighet inte riktigt den. Solen har börjat gå ner och jag sitter på en bänk och tittar ut genom ett fönster på solen som går ner bakom träden, ty det gör den fast man inte är ute i skogen. Funderar på om jag kommer att frysa om händerna när jag går ut. Dagen, alla de soliga timmarna har spenderats i ett rum på Universitetsbiblioteket. Grattis till mig.

Tur att vi har lite vattenlek att vänta ikväll, jag, familjen och vänner. Det blir ett litet avbrott från detta. Tidig kväll blir det sedan väntar en till vecka som kommer kanske innehålla ett och annat stressmoment. Nu har jag ju dock varit student ett litet tag så jag ändå vet att efter veckor som denna kommer den bästa känslan, då man kan bocka av en sak efter den andra och få lite mer ledig tid. Det längtar jag till. Då alla andra hastar iväg till sina 8-17 jobb och jag skrotar omkring hemma med pyjamas en heldag och är ledig. Inte långt kvar dit nu inte.

2 kommentarer:

 1. Men förhoppningsvis kommer det flera härliga höstdagar som du hinner ta vara på :)

  Hoppas ni hade en trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. I remember - när en tentaperiod var över - så skönt! :)
  Och snart är det jul och då har du väl jullov? :D

  SvaraRadera