tisdag 25 oktober 2011

För sisådär 10 år sedan

Då boade jag hemma i vår lilla trea. Jag köpte bebiskläder, jag köpte en himla massa tyg för att sy sänghimmel (mått är inte min starka sida). Jag väntade och längtade.

För fem år sedan, kring denna tid hade jag en förväntansfull tjej hemma som snart skulle fylla 5. Hon klippte ut leksaker från leksakstidningar och klistrade som önskelista. Det var My Little Pony och det var Barbie. Rosa och glitter. Och prinsessor. Hon trodde nog hon var en prinsessa.

Idag är det en förväntsfull tjej i vårt hus som snart fyller 10. Eller det är flera veckor kvar men redan nu har hennes födelsedagspirr börjat. Först sa hon att hon bara ville ha pengar för hon sparar till en dator. Hon skulle inte kunna komma på något annat. Imorse såg jag listan
Svårt att se kanske men det är väl 21 punkter den är uppe i. Ni ser att det är "till mamma och pappa" va? Ni kanske förstår att det finns flera då till andra personer? Det som är bra med Rut är att jag tror hon blir lika glad för punkt 21 (skumtomtar) som de andra. Nästan iaf. Dator, pengar och Turkiet resa (dream on...) kanske slår högst.

3 kommentarer:

  1. Haha, du fixar väl allt nu va? ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hmm, är det säkert att det inte är du som lagt till skumtomtarna? ;-)

    SvaraRadera