måndag 14 mars 2011

En märklig dag

Blev det allt igår. Roliga saker och tråkiga saker varvades likt en lasagne (konstig liknelse säger ni men det kändes rätt i skrivandets stund). Idag fokuserar vi bara på det roliga och det var:

- Sol! Sola mot husvägg hela förmiddagen
- Ruts innebandymatch! De vann såklart.
- Larmet som gick under innebandyn. Jag känner orsaken till det. Eller som Tjut sa: "Mamma vi startade larvet"
- Baklänges middagen på McD. Åker dit för att fika. Och oj vad vi fikar, glass, muffins och hela kånkarången. Tills vi kommer på att vi borde ätit tidig middag istället. Då gör vi det. Efter fikat.
- Kalas för Pappan med våra systrar med respektive.
- Solsidan

Ni ser en del bra saker hände igår. Idag verkar det bli sol. Igen. Synd att jag kommer sitta inne hela dagen. Grupparbete som måste bli färdigt typ snart.

7 kommentarer:

 1. Baklänges-Mc-Donalds var ju en bra idé, det måste jag prova nån gång!

  SvaraRadera
 2. Här lyser solen med sin frånvaro. Jag som äntligen orkat upp ur sängen och hade tänkt sitta på trappen i solen en stund. Men nej, får bli soffan ist.;)

  SvaraRadera
 3. Vi hade baklänges fest en gång - började med grogg och chips, sen dessert, varmrätt, förrätt och till sist en välkomstdrink :-) Japp, solen skiner här nu :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Baklänges alltså. det gillar jag. :)

  SvaraRadera
 5. Visst är det trist att sitta inne en fin dag som denna. Men så är livet.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Haha! Vad gjorde Tjut för att starta larmet?

  Baklänges McD måste vi prova någon gång. Har en känsla av att det kan bli en hit i vår familj också. I allafall om vi lämnar pappan hemma. Han är lite kinkig på sånt där. :-)

  SvaraRadera