fredag 10 december 2010

Ni förstår säkert

att jag legat och funderat en del inatt.

Det är inte så att det är med enbart glädje jag lämnar in min tjänstledighetsansökan idag. Jag har ju ett väldigt bra jobb. Ett som jag trivs med och som jag kan vara stolt över. Sen har jag faktiskt de allra bästa arbetskamraterna som finns. Vi jobbar med saker som kan vara mindre roliga ibland men vi ser till att alltid göra det bästa av det. Vi har roligt på jobbet. Här har jag flera av mina käraste vänner.

Det som känns bra med detta är att jag inte hoppar på ett tåg för jag är less på ett annat. Utan jag hoppar på något som jag vill göra. En del tycker det är modigt, en del tycker det kanske är galet. Men det är inget av det. Utan jag går bara mot något som jag vill och jag tror det kommer bli väldigt bra för mig. Därför, trots att jag nästan kan gråta för jag ska lämna allt det här och alla här för en längre stund, känns detta helt rätt och jag känner mig glad. Och stolt.

Idag är det fredag om någon missat det. Inte vilken fredag som helst, en fantastisk fredag. Lyssna på det här. Jobb med de bästa, en liten date med bästa Skrytmorsan, en julkonsert med Ruts fritids och julfest med jobbet. Lite annat däremellan med men det här är dagens höjdpunkter.

10 kommentarer:

 1. Viktigt att göra det man vill om man har möjlighet vilket du nu har. Ta chansen!
  Din fredag blir kanon :D
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du ska ta chansen och göra det du vill, jag har ångrat det i princip hela mitt liv och nu är det för sent, så satsa! :-) Önskar verkligen jag kunde komma med er på lunch, men krama om Skrytmorsan riktigt ordentligt från mig! Ha en fin dag - och kväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Du är grym! Klart du ska göra det. Så glad för dig.

  Njut av din härliga dag. :-)

  SvaraRadera
 4. Även om du inte själv tycker att det är modigt så måste jag säga att jag tycker att det är det! Det är inte alla som vågar ta det steget trots att dom egentligen skulle vilja. Och jag är helt övertygad om att du kommer att klara det galant! =)

  Hoppas att du får en grym dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ååh va härligt, stort grattis till dig! Du vet, de är en ny period i livet för dig, ta vara på den här chansen och njut...jobbet väntar på dig, familjen har du alltid som stöd och gör de här för din egen skull :) kram

  SvaraRadera
 6. Och Idolfinal!

  Jag tycker visst att du är modig, det är läskigt att lyssna till sin känsla och våga gå efter den!

  SvaraRadera
 7. Klart det är sorgligt. Men de finns ju kvar när du är klar OM du fortfarande vill då

  SvaraRadera
 8. Utveckling är aldrig fel. Det vore väl himla trist om du på ålderns höst ångrar att du inte följde din känsla av vad du ville.

  Varmt lycka till!

  SvaraRadera
 9. Det kommer bli bra med plugget tror jag med :)
  Låter dessutom som en alldeles perfekt fredag!
  Kramen

  SvaraRadera