torsdag 2 december 2010

Jag har fått awards!

Det första var ett tag sedan men pga strulande internet och svårt att kopiera med telefonen har jag inte kunnat göra den förrän nu.

Den här awarden fick jag av Esmeralda. Tack snälla.

Det innebär att jag ska berätta 7 saker om mig själv. Idag kör jag på 7 saker som inte är så värdsliga som jag tycker mindre bra om:

1. Jag avskyr att bli blöt om hakan. Ni vet sådär halsduksblöt man kan bli för man andas i den när det är kallt. Pussar på hakan får inte förekomma, det är helt förbjudet. Kan även få panik av andras blöta hakor. Ni vet dreggliga hakar och sånt. Tur att det mest förekommer på barn.

2. Garn eller sånt som en del har i munnen. Ni vet, biter av garnnystan med tänderna eller drar av sig stickade vantar med munnen. Får rysningar och panik bara av tanken. Det ilar enda upp i hjärnan faktiskt när jag tänker på det.

3. Glasspinnar. Kan inte för mitt liv ha en glasspinne i min mun. Alltså träet. Om jag nu mot förmodan äter en glass på pinne måste jag spara några centimeter runt själva pinnen eller ge den till nåt av barnen. Eller till Pappan.

4. Jag avskyr kryp i alla dess storlekar. Jag känner mig ibland begränsad att gå ner i vår källare för tänk om jag skulle stå där öga mot öga med en spindel eller nåt.

5. Jag är absolut inte kräsen i matväg, kan nog hålla god min och äta det mesta förutom en sak. Makaronipudding. Jag får huvudvärk av bara doften. Vet att detta är ett vanligt förekommande fenomen för min kära svägerska är precis likadan.

6. Tandläkare. Jag har aldrig lagat ett hål ännu men jag har ångest för att gå dit och bara känna den där vassa pinnen i mina tänder.

7. Hår i avlopp. Här hemma är ditt mitt och Ruts. Äckligt ändå. Men värst är det på badhuset. Kan måsta leta mig en dusch som inte har ett hårigt avlopp.

Nu ska jag egentligen skicka detta till 7 andra bloggare men jag är ju så dålig på sånt. Så jag känner go for it ni som vill berätta 7 nya saker om er.

Nästa award som jag fick idag sparar jag till eftermiddagen. Måste grunna lite på den.

5 kommentarer:

 1. Håller så med om 2, 3!!! och 7. Är du som jag som inte klarar av att ta i bomull med våta händer också? De flesta skrattar åt mig när jag tar upp det där med träglasspinnar, skönt att veta att man inte är ensam!
  Grattis till award fina du!
  Borde komma ett brev med Posten till dig i dag!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om bl.a att det inte är roligt med duschar med massa kvarlämnat hårstrån.

  SvaraRadera
 3. Sånt här är super kul att läsa om faktiskt, de är sånt här man egentligen vill veta när man ger en award för de är sällan någon direkt berättar om dessa :) tack

  SvaraRadera
 4. Haha, huvudvärk av makaronipudding? Lite skumt men ganska roligt :D

  SvaraRadera