onsdag 29 december 2010

Jag bävade för denna morgon

- 27 sa de på nyheterna tidigare i veckan. Det är liksom över ens smärtgräns. - 15 var det bara. Dessutom blåser det inget så det är en riktigt härlig morgon.

Tittade mig omkring hemma imorse. Varje år längtar jag ihjäl mig efter julen, första advent är en av årets bästa helger. Men på juldagen vill jag börja städa bort allt. Nu gör jag inte det utan det brukar få stå över nyår åtminstone. Eventuellt att granen ryker före. Tänk att få städa bort julen och få köpa en stor bukett tulpaner. Härliga tanke.

11 kommentarer:

 1. Åh tulpaner.. Så vårigt liksom! Jag är också en bland dem som vill ha bort allt vad påminner om julen när den är över... Tycker det är nog när man har adventsljusstakarna efter januari.. Vad fint du har gjort det på din blogg. Kram kram

  SvaraRadera
 2. Haha, du låter precis som jag. Jag längtar också efter att kunna städa bort o in med vår och massor av tulpaner. Nästa vecka åker nog mina saker bort...kanske redan under helgen =) Fniss

  kram

  Ps. Har dina små haft vattkoppor? Hur mådde de i så fall? Jag har en liten som ligger i det nu och han är mkt medtagen av det.

  kram

  SvaraRadera
 3. Här ska det städas direkt efter nyårsafton. Granen definitivt. Tomtarna - med stor sannolikhet. Adventsstakarna och stjärnorna i fönstret - nja, de får stå lite till för att bringa lite ljus.

  Tulpaner ja! Vita! Kommer i slutet på januari. Förr tycker jag är för tidigt.

  SvaraRadera
 4. Vår gran ryker idag, inte så mycket kvar, mest katthår på stammen...

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det inte blev så kallt som dom hade sagt.. För ligger det mellan 10-15 minus så är det riktigt skönt ute.. Om det INTE blåser dvs! =)

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint det var här inne :-) Inte sett.
  Ja... några dagar till kan alla julstjärnor och sånt få va uppe men sen håller jag med dig. En blombukett och normal inredning igen tack.

  SvaraRadera
 7. Tulpaner är ljuvliga. Fick en bukett idag.

  SvaraRadera
 8. Håller med dig, en del julpynt åker i dag. Tulpaner vill jag ha! :)

  SvaraRadera
 9. Jag håller med. Ut med julen, in med tulpaner! :)

  SvaraRadera
 10. Ja, det är lite blandade känslor nu när julen är slut... man har både separationsångest och lite lust att röja bort allt inför ett nytt tomt år!

  SvaraRadera