onsdag 24 mars 2010

I år är året

då jag fyller 30. Har haft lite svårt att tro det men jag har börjat se tecknerna på att det verkligen är så.

1 Har läst och hört att de flesta som har en blogg är född på 70-talet. Är man född då är man minst 30 år. Detta måste alltså vara ett ålderstecken.

2 Jag vaknar pigg 7:00 på helgerna, vrider mig lite extra eller fipplar med något för jag vill ju så gärna att resten av familjen ska vakna. Morgonstund har guld i mund. Detta kan även bero på ljuset ute och kanske rättas till på söndag då vi ställer om klockorna. Vi märker.

3 Skulle jag få bestämma middagar skulle det vara husmanskost varje dag. Falukorv i ugnen med potatismos t ex. Folk under 30 äter mest pasta tror jag.

4 Jag är stel i kroppen på morgonen, vill gärna göra lite morgongymnastik.

5 Jag gillar att påpeka åldern för alla som är några äldre och spela lite på min ungdom, det måste ju vara någon slags försvarsmekanism?

6 Jag blir lika glad varje gång busschauffören frågar om jag vill åka på ungdomsbiljett (ja t om barn biljett har jag varit med om senaste året)

Tydliga tecken eller vad?

6 kommentarer:

 1. Känner igen mig i några av ovanstående... Extra roligt är det när de i kassan på Coop vill se leg när jag köper snus, eller på Systemet när kassören oftast ber mig visa leg innan jag ens hunnit packa upp....

  SvaraRadera
 2. Haha, känner också igen mig. Söndagssteken är ännu ett exempel på att jag håller på att bli tant ;)

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag säger bara 30-års kris! :-D Du ska få en antirynkkräm när du fyller 30 så du kan spela på din ungdom ett tag till. ;-D

  Förövrigt vill jag bara meddela att jag inte alls känner igen mig i ovanstående (förutom det med bloggen då), så med andra ord måste jag ju vara yngre än er alla tre! ;-D

  SvaraRadera
 4. Kan också meddela att även jag får visa leg på systemet om jag kommer dit utan barnen. :-D

  SvaraRadera
 5. Ja, det där med busschauffören har man ju hört några gånger...

  SvaraRadera
 6. Skrytmorsan- söndagssteken slår allt.

  Ja det är tur att man kan leva lite på de gånger man får visa leg.

  Anonym- du kära syster, jag tog inte med att många tror att du är en äldre av oss.

  SvaraRadera