tisdag 6 mars 2012

Tänk att jag har inte skrivit något

om de två största händelserna i svensk media på slutet. Måste ju nämna de då.

1. Prinsessan Estelle.

Vilken lycka för Daniel och Victoria. Och för oss. Nu kan vi ju alla låta de vara de enda som har en liten prinsessa och kalla våra barn andra saker. Lilla trollunge eller nåt. Eller kan det bli tvärtom och folk börjar i större utsträckning kalla barnen för prins och prinsessa? Nej. Så kan det inte bli. Bra namnval förresten. Skönt att de inte alls var tvungen att gå på alla andras förslag. Bra där.

2. Mello

Ja, vad ska jag egentligen säga. När mr Ranelid gick vidare dog jag lite grann. Nu har jag återuppstått och tänker att det är ju rätt kul när det blir skrällar som den. Ett litet kul inslag på lördag. Annars tycker jag ju såklart att Lisa är grym, men jag tycker inte att hon ska vinna. Nä, det tycker jag inte. Jag tror Loreen vinner men, håll i hatten nu, jag tycker Molly borde få vinna. Tycker hon har en riktigt bra låt. Så tycker jag.

Nu har jag skrivit om de stora händelserna. Det är faktiskt rätt sjukt hur mycket plats det kan finnas i media för saker som dessa.

2 kommentarer:

  1. jag har gjort en komplett, asbra analys av mello ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att alla inte tycker likadant! Lite tråkigt då! Jag tycker ju Loreen ska vinna och Thorstens låt blir bara bättre och bättre!
    kram

    SvaraRadera