lördag 16 juli 2011

Vad har ni i det grå skåpet?

Alla har vi väl ett skrotskåp någonstans? Mitt står synligt. I hallen.Många har frågat: Vad har ni i det? "Lite allt möjligt" brukar jag svara.

Men om sanningen ska fram är det mest ett nödskåp. Ty här förvarar jag nästan tomma förpackningar av mitt beroende. Men de har lite kvar i sig och skulle jag någon gång ha helt slut är ju chansen rätt stor att jag får ut något desperat sprut ur någon av de.Jag vet. Man kan få sämre slemhinnor och sånt. Men sån här är jag. Jag heter Jessica och jag är nässpraysberoende.

7 kommentarer:

 1. Är det inte bättre att ta slut på dem och slänga dem efterhand?
  Från en annan Jessica utan nässpraysberoende... ;)

  SvaraRadera
 2. HAHAHA! Själv är jag inte beroende men jag känner igen mig... Jag har ju en sjukdom och denna gör bland annat att jag är täppt i näsan för jämnan. I vanliga fall brukar det ordna sig att somna men blir jag det allra minsta täpps så får jag PANIK! Otrivin det bästa är mot alla täppta näsor...

  SvaraRadera
 3. Oj ett sånt skåp har inte jag. Men jag borde kanske införskaffa ett. :)
  Fast nässprayberoende låter inte så kul måste jag erkänna..

  SvaraRadera
 4. Jag var nässparysberoende förut, men näsan pajade ihop totalt. Nu har jag sluppit ur nässpraysträsket

  SvaraRadera
 5. Vi har ett skåp i köket som inte är ett skåp. Det är bara till för syns skull framför en gammal panna tror jag det är. Det är många som har öppnat det (ja, de bara går o öppnar istället för att fråga vad vi har där) och möts av till sin sin förvåning bara en silvrig vägg.

  SvaraRadera
 6. Jag är inte beroende men skulle nog lätt kunna trilla dit. Jag avskyr att vara tät i näsan. Men du, det finns hjälp att få. Man kan få nässpray som innehåller kortison (receptbelagt) och så kör man den som en avvänjningskur.

  SvaraRadera
 7. Haha du är för söt! Jag tyck om dig ändå, med eller utan beroende ;) puss!

  SvaraRadera