tisdag 12 juli 2011

Vad gör ni nuförtiden?


Vi leker, träffar så många som möjligt som man inte hinner träffa på vinterns mörka dagar. Vi tar tillvara på dagarna, fyller de med sånt som känns bra. Vi längtar. Vi längtar efter helgens resa norröver, efter nästa veckas resa söderut, efter personer vi inte träffat på länge men som vi snart får träffa. Vi längtar såklart till Turkiet dit vi åker 17 augusti.

Vi skrattar mycket, över barnens knasiga upptåg, tillsammans med vänner och glada minnen och vilda planer för framtiden. Vi planerar, sånt som kanske aldrig kommer ske men tanken på det får oss att längta.

Vi gråter med tragedier som den stackars lilla 7 åringen som brutalt mördades av sin far. Som den lilla flickan som blev ihjälkörd av en som bröt mot precis allt man kan bryta mot.

Vi förundras över att fortfarande idag 2011, bubblar det upp främlingsfientliga åsikter som får en att nästan ramla baklänges.

Vi kramas. Vad gör ni?

6 kommentarer:

 1. Förundras och gråter över samma som ni. Väntar på kära tonåringar som snart firar semester med mig. I väntan på det, jobbar, men snart västkusten med ett gäng fantastiska bloggerskor och deras män.

  SvaraRadera
 2. Jag är glad att jag bor där jag bor, och jag simmar, solar och åker båt :-) Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 3. Hej där! Va kul att du tittade in på min blogg :)
  ja,visst är sommarkvällar bara bäst!
  Just ikväll är det väldigt kallt bara, och gråa moln kommer in...
  Ska bli sååå skönt med semester nästa vecka :)

  SvaraRadera
 4. Förundras. Och gråter. För deras skull. För egen del.

  Och så har vi snart semester. Det blir ett bra tillfälle till avkoppling och återblick, samt tankar framåt.

  SvaraRadera
 5. Samma som ni.
  Idag undrar jag även var solen är.
  kram

  SvaraRadera
 6. Vi kramas också. Massor! Vi njuter av lediga dagar tillsammans. Vi känner sorg över att alla inte är lika lyckligt lottade och över all ondska i världen...
  Kram

  SvaraRadera