måndag 16 maj 2011

Det här med hockey-VM

som jag skrev att det var en ingrediens i en lyckad helg. Jag ljög. Och det var inte för att Sverige nu inte tog guld. Har faktiskt inte brytt mig vidare om att Hockey VM varit. Har knappt vetat om det. Skönt på något vis.

Varför skrev jag det som ingrediens då? Jo för jag tänkte att det blir superbra att Pappan ser det så kan jag sova. Men han var tvungen att jobba, vad tror ni jag gör då? Jo då måste jag ju se det där programmet jag fastnat i fast jag inte vill. Ni vet det där Big Brother. Jag gillar det inte ens, kan knappt se det för jag blir så arg. Nu är jag arg på Gurkan, han snackar så mycket skit hela tiden. Fast egentligen bör jag inte bry mig, den som vinner vinner. Vem bryr sig helhjärtat egentligen? Och Sverige vann silver i Hockey-VM, det är väl hur bra som helst? Eric Saade kom trea, fantastiskt bra gjort.

Har för övrigt sovit mycket dåligt inatt. Min huvudkudde har jag glömt hos mina svärföräldrar. Jag kan inte sova utan min kudde, min nacke känns som en pinne nu.

Regn hos mig idag, hemmaplugg och utvecklingssamtal med Rut står på agendan.

3 kommentarer:

 1. Jag var helt såld på BB den säsongen då Linda Rosing var med och den säsongen innan hon var med. Sedan tappade jag lusten liksom. Eller så blev mitt sinne för "vuxet" på något sätt... Märkligt...

  SvaraRadera
 2. Ha ha...;-) Ja den där jäkla Gurkan får mej att bli galen... Är lite beroende av BB, tyvär... Gillas inte så mycket av min sambo;-)
  Kram K

  SvaraRadera
 3. Vi ser inte BB, ganska skönt :-) Men du skulle sett hockeyn - MAKALÖS slakt av svenskarna ;-) Kram

  SvaraRadera