fredag 23 september 2011

Take a walk with me

Jag är inte den som gillar att gnälla för saker som egentligen är för en bra sak. Men efter 8 veckor såhär börjar jag bli lite småless. Ta en promenad med mig från parkeringen och hem:
"Välkommen till fots" säger skylten. Det är ju visserligen bra, kvarteret har varit bilfritt i alla dessa veckor.Vi närmar oss huset nu. Se bara upp så du inte krockar med någon som kommer på andra sidan jordhögen.Här väljer du att gå till höger eller så följer du med mig in till oss. Men håll i hatten, nu börjar det svåra.Bro 1. Gissa hur kul det är att gå där om man är:
- Barn med små små fötter
- Hund med små små tassar
- Om du är tjej/kille som har klackskor
- Om du i stress ska dra cykel/vagn över där

Inte kul, rätt svar.Så, snart framme...Men gör inte en Tjut och rasa ner i gropen. Kan resultera i blåmärken, sand i munnen och många tårar.Just det vi har en smal till balansbro att gå på. Öppna inte dörren om du står framför den, då ramlar du i.Ta ett stort kliv in, bry er inte om att ni drar in ett kilo sand, jag är van. Dammsugaren står framme i hallen dygnet runt. Dessutom är det rätt kul att dammsuga sand, rasslar så mysigt i rören.Förutom en grym snygg tapet som ni här kan se i vår tvättstuga så kan ni även se vad snyggt de dragit rören. Mitt på väggen. Hålen runt rören är dessutom ut i gropen. Så det skulle, förutom kyla, kunna komma in andra otrevliga saker. Bäst av allt, att efter de sågat upp så kom de på att de inte vet hur de ska sätta igen hålen. Hejbara. Så nu, 8 veckor senare vill jag fortfarande ha ny fjärrvärme men börjar känna att det här suger.

7 kommentarer:

 1. Men FY!! Hoppas ni blir kompenserade på något sätt. tack för tipset, hade ingen aning, finns ALLT på nätet? :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Synd jag inte kan besöka dig, menar, kryckorna/stavarna måste jag ha när jag går och hur skulle det då gå? ;)

  SvaraRadera
 3. holy crap vilket elände! jag hade gnällt som en annan jävla gnällskalle!

  SvaraRadera
 4. Men det blev ett jävla kul blogginlägg iallafall!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är trött på det!!

  SvaraRadera
 6. Men vad konsigt? Inte är du väl trött på att ha det så? Det har ju baaara gått 8 veckor ;)
  Kram

  SvaraRadera