torsdag 16 juni 2011

Det sägs att det finns inget dåligt väder

bara dåliga kläder. Det stämmer inte på skolavslutningar. Igår hade barnen sin skolavslutning, då är det inte roligt med 10 grader när flickor trippar omkring i sandaler och söta klänningar. Då pojkarna har fin-shortsen och kanske en tunn skjorta. Skolavslutningar ska bjuda på minst 20 grader och sol. Jag hävdar att igår var det dåligt väder och inget fel på kläderna.

Nu tror jag att jag är tillbaka. Världen har inte kommit ikapp mig, världen är inte rättvis någonstans. Men man får gång på gång försöka acceptera det och lära sig hantera de stunderna.

Vad har hänt sen sist? Vi har haft en värmebölja som alla såklart klagade på och så fortare än fortast var den över. Från en dag till en annan skiljde det typ 20 grader.

Vi har varit på stranden såklart under värmeböljanVi hade den mysigaste kvällen med bästa L och V med familjer. Shit vad många vi är numera med alla män och barn
Sen har vi nog inte gjort så mycket. Jag håller på försöka bli av med en förkylning som inte vill ge med sig. Det är ungefär det som kommer hända idag.

1 kommentar:

  1. Skolavslutningar är nästan alltid regniga och kalla tycker jag... Imorgon har min flicka avslutning och just imorgon ska det bli regn... Typiskt!

    SvaraRadera